edit : do kasacji. odpowiedz na moje pytanie znalazłem na zagranicznym forum.
poradnik do ArtMoney
poradnik do ArtMoney
Czy mógłby ktoś wytłumaczyć mi w jaki sposób dodawac itemy do spellforce przez ArtMoney? Poradnik przemira znajdujący się w "odpowiedziach na najczęstsze problemy" jest niedokładny, nieszczegółowy, jakis taki byle jaki. (tak więc proszę żeby nie było odpowiedzi typu "uzywanie szukajki nie boli'). 
-
MagnusArias
- Tańczący z warnami
- Postać w RPG: Thalon Van Leyen
Re: poradnik do ArtMoney
Używanie szukajki nie boli.
Hju zrobił kiedyś poradnik jak dodać itemy, było dokładnie w "Odpowiedziach na najczęstsze pytania"
Hju zrobił kiedyś poradnik jak dodać itemy, było dokładnie w "Odpowiedziach na najczęstsze pytania"
http://www.youtube.com/user/95MagnusAri ... &flow=grid - Majne kowers
no własnie nie zrobił. zrobił co prawda pare tutkow związanych z artmoneyem, ale zaden z nich nie dotyczył bezposrednio problematyki dodawania itemow. (zrobił za to tutki o dodawaniu statow, kopiowaniu itemow, i pare innych)MagnusArias wrote:
Hju zrobił kiedyś poradnik jak dodać itemy
a tak btw, to z tego forum dowiedziałem sie co i jak :link
No właśnie nie zrobił, ale zrobił Przemmir.zło wrote:no własnie nie zrobił. zrobił co prawda pare tutkow związanych z artmoneyem, ale zaden z nich nie dotyczył bezposrednio problematyki dodawania itemow. (zrobił za to tutki o dodawaniu statow, kopiowaniu itemow, i pare innych)MagnusArias wrote:
Hju zrobił kiedyś poradnik jak dodać itemy
a tak btw, to z tego forum dowiedziałem sie co i jak :link
hyouton, przeczytałes wgl moj pierwszy post? 
Hmm, dziwne. Wcześniej nie zauważyłem pierwszego posta. Przepraszam, mój błąd.zło wrote:hyouton, przeczytałes wgl moj pierwszy post?