I. "Wybitność" (rozmowa na gg)
II. "Zonk" (Krzykadło)
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...

Przykro mi, ale raczej Boskiego zboka nie uświadczycieAileen wrote:Tak, ale mam na myśli Boskiego Zboczka ^^
Ari wrote:Dostaniesz takie epickie opisy tak samo wyglądających ścian, że dla relaksu odpalisz Krypty Zegarowe xD

Z cyklu "Tall nigdy nie koksi postaci"Tallos wrote:Na początku ustaliłem, że zaatakuje ich od tyłu, wtedy nikt nie zauważy. Policzyłem do trzech, a następnie po cichu, podszedłem do jednego z nich i przeciąłem mu gardło. To była bułka z masłem, tylko szkoda, że w tym doskonałym pomyśle zapomniałem o reszcie. Zaraz po zamordowaniu, do walki stanęli pozostali. Było ich pięciu, dziesięciu... nie, stu! Dokładnie setka wojowników rzuciła się na mnie, byłem przerażony, czułem, że nic nie mogę zrobić.
Mamo, a ten menhir bije! xDTallos wrote:Moje przemyślenia zostały zakłócone przez dziwny dźwięk, czułem, że dochodzi z wewnątrz. Czyżby serce tak biło? Nie sądzę, to zapewne był menhir, do którego zostałem przywiązany...
Tallos - mistrz spania na stojącoTallos wrote:Postanowiłem, że otworzę zaspane oczy i zobaczę na czym stoję.
Tallos wrote:To co zobaczyłem było wstrząsające. Nie leżałem na żadnej ziemi miodem i mlekiem płynącej.
Uuaaa, Tall, odegrałeś się za to, że Drish nie kojarzył Twojej postaci? Urzekł mnie ten odwet...Tallos wrote:Zaraz za nim znajdował się mroczny elf o śnieżnobiałych włosach, który prawdopodobnie mówił coś o rozwaleniu ściany, ale akurat to mnie nie interesowało.
Fuck yea, zabić kogoś, a potem w zemście zwłoki wrzucić do lochów. Na pewno będą się uśmiechać!Tallos wrote:Przyrzekam sobie, że gdy go znajdę, to własnoręcznie wyrwę mu jego wszystkie bebechy, a potem wrzucę do lochów, niech poczuje jak to jest; zobaczymy czy będzie mu do śmiechu.

Eee... Co?1Magol wrote:Nareszcie! Wio! - Postępiłem konia.
1Magol wrote:Na chędożone nogi osyfiałego trolla!
Magnus wrote:Na Zaracha! Nareszcie! Jakaś wioska! – krzyknąłem.
Elf wzywa Odstępców?A w KP Magnus wrote:Przed każdą walka klęka i modli się do Bogini Elen.
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...

To było... takie głębokie, że nawet nie zrozumiałemDA wrote:Na Aonira, toż to bezsensowna rzeź!
To było nawet powiedziane.

"Fiuteria" - prastara nauka o byciu wrednym chu***Na SB Ari wrote:Łucznika i tak zrobię, jedynie rozbroiło mnie, że najpierw przeczytałem "fiuteria"...

...Tu zerknąłem na owego człeka który przed chwilą odezwał się do Dziadygi w taki sposób w jaki ja nie odezwałbym się odezwać, przynajmniej nie w takiej sytuacji...