Problem z Drugą częścią mapy :(
Problem z Drugą częścią mapy :(
Witam, mam problem z misją w której nalezy znaleźć drugą część mapy na Pustyni Tuskari, tylko że mam jeden problem... tej mapy tam nie ma!!! przeszukałem całą pustynie wszystkie portale zniszczone wszystkie bestie i nic ani śladu mapy, pomoze ktoś????????
Re: Problem z Drugą częścią mapy :(
Jeśli pokonałeś takiego pająka z obstawą obok jaskini to idź na taką górę tam są gniazda orłów i w jednym z nich jest ta mapa
no właśnie przeszełem już tą misje, znalazłem bo tak łaziłem po tej pustyni ale wcześniej tego przejścia na tą góre nie widziałem.. znalazłem wszystkie 5 stron map, ale teraz mam problem z tym światłem czy coś takiego, chętnie bym poszukał ale denerwująmnie armie barbarzyńców nadbiegając z wschodu...
Ja nie dbając o obóz po prosu leciałem znaleźć lustro które miał tytan.
A czy może mnie ktoś uświadomić gdzie znajdę czwartą część mapy? Dolną krainę kilka razy na wskroś przebyłam i null;/
Ja też nic nie znalazłem... Ale na oficjalnej stronie SpellForce jest do pobrania mapka gdzie można sobie takową mapkę 'znaleźć'... Tylko trzeba mieć misję na akurat ten fragment, bo inaczej lipa i nie zaliczy...
Hmm. szukałam, ale bezowocnie. Może mógłbyś zarzucić jakiś link? 
@up: już znalazłam.Pozdrawiam
@up: już znalazłam.Pozdrawiam