Witam!
Mam problem z misją w rozgrywce dowolnej. Jest to misja dodatkowa, chodzi w niej by odnaleźć po 5 doskonałych bryłek irydu i adamantu dla Jandrima, nie wiem jednak na których mapach można je znaleźć.
Rozgrywka dowolna - problemy z misjami
Nie wiem, czy to Ci pomoże, ale być może.
Wskazówki
Przeszukuj każdą mapę w całości kroczek po kroczku. Ja osobiście używam do tego celu latających jednostek. Najbardziej się nadają bo są najszybsze do obserwacji w terenie.
Jeśli akurat prowadzisz działania wojenne w danym terenie, miej na uwadze to, że w ferworze walki możesz ' jedną ze skrzynek, przeoczając ją.
Niestety nie podam ci lokalizacji wszystkich bryłek, ale wiem że po jednej z obu rodzajów są w Bramie Mieczy.
Wskazówki
Przeszukuj każdą mapę w całości kroczek po kroczku. Ja osobiście używam do tego celu latających jednostek. Najbardziej się nadają bo są najszybsze do obserwacji w terenie.
Jeśli akurat prowadzisz działania wojenne w danym terenie, miej na uwadze to, że w ferworze walki możesz ' jedną ze skrzynek, przeoczając ją.
Niestety nie podam ci lokalizacji wszystkich bryłek, ale wiem że po jednej z obu rodzajów są w Bramie Mieczy.
Znalazłem już po jednej bryłce w Uram Gor
Pójdę do tej lokacji jeszcze 4 razy i będe miał wszystkie. Teraz mam problem bo ci mędrcy z misji o Kulcie mieli mi powiedzieć coś takiego jak wyczytałem z innego " oszczęź mnie to bede tobie służyć, moje oczy widzą wszystko co jest niewidzialne"
lub coś w tym stylu a mi nic nie mówią
lub coś w tym stylu a mi nic nie mówią