Jak szybko nabić sobie poziom w rozgrywce dowolnej ?

Feniks
Mocarz klawiszy

Jak szybko nabić sobie poziom w rozgrywce dowolnej ?

Post by Feniks »

Gdy rozpoczniemy grac radziłbym wybrać wojowników smoka .

Udajemy się na początku do Dun Mory . Wywabiamy demony i kultowców i zabijamy ,niszczymy portal . Tak otrzymaliśmy chyba 1800 pkt. doświadczenia . Wywabiamy teraz pojedynczo pająki jakie są na północny wschód od nas . Po ich zabiciu dostajemy 1000 pkt. doświadczenia . Teraz udajemy się tam gdzie była Jandra . Wywabiamy szkielety . Za ostatnią i największą ich grupę na wschodzie dostaniemy chyba 2000 pkt. .

Udajemy się teraz na zachód . Co jakiś czas będziemy napotykać wrogów za których nie otrzymamy doświadczenia : grupę szkieletów ,golemów błotnych i orłów . Następnie jest kolejny obóz demonów i 1800 pkt doświadczenia . Dalej będzie duża grupa szponiastych demonów za których nie dostaniemy doświadczenia . Później jest cięższy portal ,najlepiej wywabić ich dalej . Później idziemy dalej do następnego portalu i drogą którą przyszliśmy wracamy do portalu ponieważ dalszym kultowcom nie sprostamy . Możemy także udać się na pustynie Tuskari . Za każdy zniszczony obóz dostajemy około 750 pkt. doświadczenia . Gdy będziemy się czuć na siłach radzę odwiedzić Siedmiogród i wybawiać pojedynczo szkielety - co prawda nie dostaniemy za nich zbyt wiele pkt. ,ale przedmioty mogą być ciekawe . Warto także udać się na Stalowe Wybrzeże . Tam po oczyszczeniu bramy (prócz 2 pierwszych) dostajemy 2000 pkt. doświadczenia . Przy pentagramie nie warto się bić - nic za to cennego nie dostaniemy.

Warto też wypełniać misję .Niektóre np. Wolni Kupcy czy Smocze Runy (1) tutaj wypełniać . Po zebraniu runy i 8 kupców do portalu i jeszcze raz i jeszcze raz - tak do skutku . Możemy także powybijać patrole paktu - jeden daje nam 400 pkt. doświadczenia . Ja tak nabiłem sobie już 24 poziom .
Tyrael
Niemy Mędrzec

Post by Tyrael »

JA ZABIJAM NA 15 LEV GOLEMA CO DAJE 20TYSIECY EXPA -.-
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Pytanie gdzie go można znaleźć ? A jeżeli nie jest to oficjalna mapa podaj link do niej .
Tyrael
Niemy Mędrzec

Post by Tyrael »

Ostatnia mapka w grze swobodnej DS "białe morze chyba" ma lev 25 i dropi 2 diamenty i 3 szmaragdy. na samym środku ampy jest
Guest

Post by Guest »

popieram feniksa. Ale ja kultystów nie mogłem zabić. Poszłem na pajaki, wybawiłem kilka i zabiłem a później resztę pająków. Proste 1000 exp. :)
Drzewiu
Odbębniacz postów

Post by Drzewiu »

Tego golema faktycznie lepiej zabić. na początku awansuje się po 2 poziomy, można tak nabić 30 w 1 godzinę.
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

1-mapkę pobieramy

2- wypakowywujemy do folderu w głównym katalogu spellforce do folderu base potem map potem coopcommunity i tam wyapkowywujemy , nie usuwać żadnych folderów ani nic !!

No i teraz , zamiast kliknąć oficjalne mapy , klikamy na mapy graczy!!
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Drzewiu
Odbębniacz postów

Post by Drzewiu »

A nie lepiej użyć wielbionego przez Ciebie Cheat Engine? Przecież on jest taki przeboski!!! Najlepiej oszukiwać i nie mieć radości z gry, czyż nie?
Pawemol
Misiek

Post by Pawemol »

Owszem , można użyć cheat engine , że za zabicie jednego potworka dostaniesz 30
Mój kanał na YouTube
Wiem , trochę zrąbane filmiki :D Image Pajacyk.pl--> klikaj codziennie
Aryn Lodowy Tkacz
Zbrojny w klawiaturę

Post by Aryn Lodowy Tkacz »

po co oszukiwać lepiej wziąć kilka mapek z wyższym lvl i tam szybko będze exp leciał
"Nic nie jest wieczne, nawet Bogowie!"
Image
Image
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Post by Zachary09 »

Nie rozumiem po co nabijać lvl. W tej kwestii jednak popieram Pawemola, ponieważ jeśli chcę grać w gry typu Spellforce, to nie idę na specjalne mapki tylko po to żeby exp nabić. Idę zgodnie z linią fabularną, ponieważ lubię cieszyć się ze zwycięstwa, np. nad Branniganem :)
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Oszukiwanie ,kody cheat enginy zabierają całą przyjemność z gry. Najlepiej zdobywać doświadczenie w sposób uczciwy ,dzięki czemu trochę rozwijamy umiejętności taktycznego i logicznego myślenia. Poza tym przygotowujemy się do wojen klanów które może kiedyś wystartują .
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Może zapomniałeś swoje słowa, więc czas Ci je przypomnieć. Jeżeli znów dołączysz do Pagody i pokombinujecie coś z Shiverem to jest szansa, że faktycznie coś się ruszy..
ElshinShenwen
Niemy Mędrzec

Post by ElshinShenwen »

A nie lepiej nie bawic sie tylko uzyc Art moneya i zmienic doswiadczenie na maxymalne a potem majac juz wygenerowana liczbe pkt do podzialu zrobic sobie full umiejetnosci? Daje to max liczbe zycia i many.Poza tym posiadanie wszystkich mocy jest wygodne.W rozgrywce dowolnej sam mozesz stworzyc moce dla graczy na tej samej zaszadzie.Wszycy maja wszystko.A potem wygrywasz glownie magią.
Pozdrawiam :D
MagnusArias
Tańczący z warnami
Postać w RPG: Thalon Van Leyen

Post by MagnusArias »

No ale co to jest za gra? No dobra, masz koks postać, rozłożysz każdego, ale nie ma już tego dreszczyku emocji że "oj, ma sporo hp i mocne uderzenia, ma szanse mnie położyć". Nie. Graj uczciwie, chyba że chcesz popróbować różnych połączeń (np. ciężkie pancerze i łuki refleksyjne). Lepiej bez kodów (poza tym w swobodnej i tak nie działają), przy okazji podtrenujesz się do wspomianych WK. W rozgrywce multi nawet ArtMoney nie pomoże.
Post Reply