Wysłała mi to dzisiaj poznana przeze mnie pewna dziewczyna. Jak tylko zobaczyłem czego słucha byłem sceptycznie nastawiony a tu proszę...
Sam nie wierze co wstawiam, ale robię to tylko dlatego, że Eminem wykorzystał część tego w swoim utworze "Going Through Changes" i dlatego ten ich utwór mi się chyba tak podoba^^.
Btw: zawieszam swoją działalność w tym temacie, dopóki nadal sam metal będzię, bo mam dosyć jeż tego nielubianego przeze mnie gatunku muzycznego, a nie chce samych 1/10 wstawiać^^.
Hju liczę na Ciebie, że wstawisz coś co da się słuchać .
ode mnie masz 1 pkt za to ze to nie jest polski raper i drugi za to, że nie jest to ponury rap o niczym (chyba) czyli razem 210, ale to ostatni rap jaki oceniam bo ciagle bym niskie oceny musiał dawac tak jak ty metalowi. A to coś specjalnie dla ciebie przemirr, bo kiedyś słuchałem eminema i od tej piosenki wogóle zaczęła się moja przygoda z muzyką ;p.
Akurat tak średnio lubię tą piosenkę . To się nazywa pech Lumis, zapuścić rapem, w dodatku rapem jednego z moich ulubionych raperów, ale trafić w taką, za którą nie przepadam^^. ZA same chęci, za rap i za to, że to Eminem masz 7/10 ;].