wapń i glina

Post Reply
Sylar
Zaklinacz słów

wapń i glina

Post by Sylar »

Witam.Możecie mi dokładnie powiedzieć gdzie można zdobyć wapń i glinę?Przeszedłem już całą grę, zabiłem Malakaia ale nie mam wapnia i glina a potrzebne mi są do Zachodniej Gardy.
Image
Sorvina
Jeden z Trzynastu
Postać w RPG: Nashera Yildun

Post by Sorvina »

Wapń i glinę możesz zdobyć w wielu, wielu miejscach. Na pewno zdobędziesz w Iglicy. W tym dużym obozie, przy Bastionie, jest zdrajca... Jeśli poprosisz go, aby powiedział Ci o tajnym przejściu, to będziesz mógł iść do zawalonego korytarza (nie wiem czy jak nawet mu nie powiesz to czy będziesz mógł tam wejść). Tam jest kilka sztuk wapnia. Tak samo w Uram Gor (?)(mapka gdzie była kuźnia i te bestie). Bryły glinu zdobywa się głównie zabijając Golemy. Dużo jest ich w Dun Mora. Jeden jest na Żelaznych Polach (jak drugi raz przechodzisz). Jeszcze było kilka miejsc. Szukaj, a znajdziesz :).
Spoiler:
Milten
Zbrojny w klawiaturę

Post by Milten »

JA też mam spellforce2 ale o takim zadaniu nie słyszałem:)
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

To nie jest żadne oddzielne zadanie. Król Siedmiogrodu oddaje Ci pod opiekę Zachodnią Gardę i dajesz tam zlecenia budowniczemu. A żeby on mógł coś wybudować musisz mu dać wapń i glinę.
Spoiler:
Sylar
Zaklinacz słów

Post by Sylar »

Dzięki ale potrzebne jest mi jeszcze 10 jednostek wapnia a z całego tam korytarza zabrałem i gline całą mam.
Image
Sorvina
Jeden z Trzynastu

Post by Sorvina »

Wiem, że wapń był jeszcze przy kupcach w Bramie Mieczy. Były na pewno w jeszcze innych miejscach, ale nie mogę sobie przypomnieć.
Spoiler:
Feniks
Mocarz klawiszy

Post by Feniks »

Glina była też w zachodniej Gardzie

{miał ją golem}

było tam też żelazo{1 potwór = 1 sztabka = 1000 szt. żelaza}
Post Reply