Kilka problemow.

Potrzebujesz pomocy zajrzyj na pewno coś znajdziesz.
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Kilka problemow.

Post by maciek »

Mam kilka problemow/ciekawostek.

1.Przy Południowej Godmarchii,po stworzeniu bazy,teleportowalem sie do Liannon przez menhir.Teraz mam klopoty z przejsciem bo monumenty nie uaktywnione,a ostrza sie tworza.Moze zna ktos kod na teleport w okolice Sartariusa?

2.Podczas misji "Amra i Lea" mam punkt "Craig Un 'Shalach(czy jakos tak) to nasza ostatnia nadzieja".Tylko ze...Craiga juz nie ma ani w Poludniowej Godmarchii,ani na Lodowych Bagnach,sprawdzalem nawet cheatem UnExplored.

3.W Dolinie Szarego Zmierzchu,mam misję "Zdrajcy",tylko nie wiem jak ją zrobić,jak mam sprawdzić te zapiski na mapie czy cos takiego.Poza tym zaciekawila mnie jedna rzecz...Urias jest na Lodowych Bagnach,a w DSZZ pojawia się na jego miejscu ktoś z niebieskim wykrzyknikiem.Pojawił mi się 4 razy na ułamek sekundy,nic mi sie nie przywidzialo.

4.Mam też misję "Świat Cieni" i nie wiem gdzie jest kryształ.

5.Gdy stworzylem drugą postac,w Eloni zauwazylem dziwna rzecz...Gdy Sidahan wrocila do osady,starsza elonska druidka ja zaatakowala.Poniewaz wybralem postac z biala magia,uzdrawialem Sidahan.Druidka zginela.

6.W Ostrej Skale,przy misji o grzybach w niektorych punktach pisze:"(null)".

7.Czy zna ktoś kombinacje do otworzenia skrzyni przy tej misie Driad w Shiel?I czy zna ktos kombinacje do tych kamyczkow w Ostrej Skale(przy kamiennych golemach)?

8.Czy sprawdzal ktos,co sie stanie gdy w misji Chory Pustelnik,da sie mu eliksir Zirfar?

9.Nie wiem dlaczego w Shiel,gdy powrocilem juz na 23 poziomie,pojawiaja mi sie bandyci(przy rzece) oraz mroczne elfy(złe).

To na razie tyle,pozdro!
24.08.2010 - przeszedłem Zakon Świtu po raz pierwszy.
Made_of_Hate
Odbębniacz postów

Post by Made_of_Hate »

1.Niestety nie ;/

2.Nie mam pojęcia co tu się dzieje ;x Na pewno spotyka się go w lodowych bagnach i tam można zakończyć questa-prawdopodobnie coś się zbugowało

3.Głowy nie dam(dawno grałem w ZŚ),ale przy jednej z jaskiń z których wyłażą szkielety powinna być skrzynia a tam mapa.Najpierw musisz iść do kolesia w zbroi paladyna(który jest w twierdzy),on ci da list do krawcowej z szarogórza.Wtedy gadasz z uriasem(albo od razu do tego prawie-jak-paladyna idziesz) i mówisz mu że wiesz że to ty,ponieważ charakter pisma jest taki sam jak listu

4.W kurhanach skowytu,za Korsharem możesz najechać na ścianę i "pogadać" z nią xD masz opcję dialogową żeby zabrać kryształ.

5.Bug.U mnie to nawet na początku jak wszedłem do osady to się zaczęły bić xD Może poszło o jedynego faceta w wiosce(tego kupca) :wink:

6.Błąd przy polonizacji gry.

7.

http://szukasz.net/blog/?cat=13

na dole strony masz odpowiedź na obydwa pytania :wink: Dodam od siebie że malachit możesz kupić od tego kupca w Eloni(w osadzie),ew ma go szef tej bandy w dzikiej przełęczy

8.Nie pamiętam dobrze,ale chyba będzie chciał nas bić :(

9.Co do bandytów to pewnie zostawiłeś gdzieś jakąś chatkę :wink: A z tymi elfami też chyba też tak miałem :wink:

Jutro/pojutrze się zabiorę za ZŚ to postaram się dokładnie odpowiedzieć na resztę :wink:
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

zrozum,cala mapa wyczyszczona,nawet sprawdzone kodem na mape,widzialem jak sie tworza,tak jak z portalu tylko...bez portalu.
Zachary09
Zbrojny w klawiaturę

Re: Kilka problemow.

Post by Zachary09 »

To jest normalne. Bodajże jest tam quest na hmm... istoty cienia? Tak, to chyba to. Musisz je zaciukać. Inne chyba są w Marchii.
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

10.W prologu,przed bramą do portalu ustawiłem moje wojsko.Wojsko wybiło prawie wszystkich wrogów,a Rohen tą zamiecią pozabijał mi armię.

11.Stworzyłem konto do zabawy kodami,dałem UnExploreda(to był jedyny kod z jakiego korzystałem w Szarogórzu),patrzę się,a tam Mroczny sobie stoi:).Jest neutralny.Poza tym Randolf Lighthand pojawia się po filmiku z Mrocznym.Ciekawostką jest że w Liannon znajduje się Sunder Blackhand.

12.Potem wyłączyłem kody i zaatakowałem rzezimieszka,z okrzykiem bojowym(miałem wtedy poziom 1) zginął.Armią stworzoną z 10 robotników i awatara,zaatakowałem obóz goblinów.Potem samym awatarem zabiłem wszystkich orków z obozu.Straciłem 3/4 życia ale przeżyłem.Potem zaatakowałem orków w wiosce.Wszyscy robotnicy żyli nadal.Zrobiłem przy bramie 2 wieżyczki i poszedłem do Sartariusa.Zginęło 3 robotników którzy wolno szli,dlatego że byli ranni.

Ad.12 - Chciałbym to zobaczyć... Szkoda że nie zrobiłeś z tego filmiku żadnego
Aileen
Wójt
Postać w RPG: Evanesca | Fay

Post by Aileen »

Kę? :shock:

Jakim cudem udało ci się przeżyć? Robotnicy się przecie zupełnie do walki nie nadają.
Spoiler:
Szaleństwo nie jest niedorzeczne: otóż im bardziej szalone, tym bardziej logiczne, tym bardziej wyrafinowane, tym bardziej wymowne, tym bardziej olśniewające.
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

No to sami spróbujcie tak zrobić.Gobliny mają poziom 1.Orkowie też.Fajna była zabawa:)
Tobik
Webmajster

Post by Tobik »

Trudno uwierzyć by same robole wystarczyły, ale cóż, nagram filmik to sprawdzimy wszyscy.
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

Super,działa mi net na kompie z SFem!

10 Robotników i awatar mi wystarczyli.Trzech Wulgarskich rolników zginęło,ale co z tego:)Fajnie wyglądało jak robotnicy niszczyli budynki młotkami.Zazwyczaj nimi budują:)

A samym avkiem też można spróbować:)Przynajmniej stworki się nie tworzą xD

edit. Rannych robotników trochę wycofywałem na tyły,ale głównie martwiłem się o avka:)
MarkusTJ
Skrytopisarz

Post by MarkusTJ »

Łiiii, adminku czy moderatorku (jestem nowy więc Cię nie znam ;P) - to przecież jest banalne do wykonania :) Ja samym avatarkiem bez robotników tak przeszedłem, z tym że podczas ratowania wioski przeżyli mi tylko Lemuel i jeden robotnik a jak grałem z armią to nikt nie zginął :)
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

13. Czy jeśli pokonam ostatniego przeklętego strażnika w Mulandirze,to nie będę mógł już zniszczyć gargulców?

14.Co zrobić z pierścieniem "Dar Bogów"?Dać Dariusowi w Liannon?
Enrike4
Niemy Mędrzec

Post by Enrike4 »

13.Jeśli zabijesz ostatnią meduze to nie będziesz mógł zabić gargulców.

14.Maciek widziałem już chyba 4 razy pytanie "Co zrobić z pierścieneim Dar Bogów" z nim nie jest związana żadna misja ani nie można go sprzedać. Tak jak pamiętam był to pierścień Amry.
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

14. Skąd pierścień Amry wziął się w dolinie Sharrow?Dar Bogów był w 3 części doliny Sharrow.
Enrike4
Niemy Mędrzec

Post by Enrike4 »

Nie pamiętam dokładnie, ale Amra został zabity przez czarnoksiężnika męża Lei. I ten czarnoksiężnik zabrał pierścień tego się dowiadujemy od Criaga jakiegoś tam, to jest w misji pobocznej.
maciek
Zbrojny w klawiaturę

Post by maciek »

15.Mam ciekawostkę,niedawno odkrytą.Stworzyłem postać(głównie do zabawy kodami),grałem,aż po Dzikiej Przełęczy doszedłem do Lodowych Bagien.Dałem God Moda i UnExploreda-patrzę się,a tam Urias i Craig Un 'Shallach.Jak użyłem kodu na teleport to Urias wrzeszczy:"Przyjacielu,uciekaj!".Potem pokonali kilka ostrzy,pogadałem z Uriasem,i jednocześnie mam misję Wróć do Szarogórza oraz Koniec Zakonu:)
Post Reply