Wydaje m się, że GM-i mają 99 (albo 90 ;p), więc coś tu jest nie halo...
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Hju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
"Przeze mnie droga w miasto utrapienia
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
ja gram na almanachu mam mentala 41 lvl silne na m4 i duchowe na m2 mam wielki topór +7 miałem riba +8 ale oczywiście spalił na +9 a reszta to nie pamiętam bo długo nie grałem
Bez obrazy, ale metin to kupa Ur'a Zdobywanie lvl jest przesadzone bo długo się expi. Do tego jakiś Neos może cie zgwałcić i okraść. Co tu dodać....... aha brzydka, cukierkowa grafika rodem z japońskich RPG-ów. Jedyne co osładza tą grę to fakt że nie którzy po prostu robią gnój np. Ta słynna ''Sobotnia blokada'' na yt, jakiś koleś swoimi multi-kontami blokował most do wioski i wiara się skarżyła i w ogóle Ale potem ktoś zniszczył to ;(
Wśród gier online, M2 i jego prywatne mutacje uchodzą za najbardziej przestarzałe.Każda gra jest lepsza od skorumpowanych i pełnych inwektyw gier i forów metinów 2.Szczerze mówiąc nie polecam tego rodzaju rozrywki ludziom o zdrowej psychice.Nie obrażam NIKOGO, raczej przestrzegam.Szczególnie przed privami.Lepiej 100 x zagrać w SF niż 1 x w M2 i privy.Ale jak macie za dużo kasy na IS to śmiało, bo bez niego nie da się grać w M2 itp.Jestem zdecydowanie anty metinowy!