Mam oryginalną grę Spellforce 2 Shadow wars i po zainstalowaniu i po uruchomieniu gry powinno się pojawić okno do wpisania klucza CD, ale mi się nic takiego nie pojawia Mad i przez to nie mogę grać przez neta.
P.S przeinstalowywałem już 6 razy!!!!!
Problem z CDkeyem
Do Walkir94 to że coś takiego ci się przytrafiło nie znaczy że możesz tworzyć 2 takie same tematy, chyba że o tym nie wiedziałeś
Co do twojego problemu, może spróbuj wejść na http://www.gram.pl i tam poszukaj odpowiedzi na swoje pytanie, chyba że to pomysł Jareda się sprawdzi. Pozdro . . .
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

Wydaje mi się, że już ktoś taki problem miał na forum. Jeśli nie, to tak jak mówiłem zajrzyj na Gram.pl może tam ci coś poradzą. Wiem, że masz oryginał, dlatego możesz napisać maila z prośbą o pomoc. Przedstaw swój problem i już. Ręczę za kadrę Gram.pl - To kompetentni ludzie.
┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ Pjerdl życie, odpisz w sesji! ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
And if you won't...

-
Guest
To temat na inną dyskusję, ale pozwolę sobie się sprzeciwić. Wystarczy popatrzeć na jakość poradnika do ZŚ...
walkir, a czemu nam to piszesz, skoro skontaktowałeś się z CDP? Nie jesteśmy medium, żeby wiedzieć, co oni Ci doradzili. Posty typu "to nie działa" są tu nagradzane zwiększeniem licznika po lewej stronie, pod avatarem.
walkir, a czemu nam to piszesz, skoro skontaktowałeś się z CDP? Nie jesteśmy medium, żeby wiedzieć, co oni Ci doradzili. Posty typu "to nie działa" są tu nagradzane zwiększeniem licznika po lewej stronie, pod avatarem.
Grunt to szczerość (wyrwane z kontekstu, ale co tam)...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."
"Przeze mnie droga w miasto utrapieniaHju wrote:Ja tu modem nie jestem, Fen. Czasem tak bana strzele tylko...
Przeze mnie droga w wiekuiste męki
Przeze mnie droga w naród zatracenia (...)
Ty, który wchodzisz
Żegnaj się z nadzieją..."